söndag, september 06, 2009

Sluta skapa problem som inte finns

Ämne: Föräldraskap

Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Sluta attackera den yngre generationen med era idiotiska moraliseringar. Nej, jag tyckte inte alls att han hade spökat ut sig på ett snyggt sätt, men so what? Vill han se ut så, låt honom göra det då. När generationerna skapar klyftor mellan sig på grund av utseende och klädsel inser man att man har få riktiga problem att ta tag i.

Att den äldre generationen tycker att man ska se ut på ett visst sätt innebär inte att det är rätt. Det är förändringar och uppstudsighet som driver utvecklingen framåt. Även om jag känner mig ung så tillhör nog även jag den äldre generationen i de här frågorna, men mina sympatier ligger hos den yngre.

2 kommentarer:

  1. Det är skönt att läsa vad du skriver. Hoppas att din dotter blir stolt över sin pappa när hon blir äldre. Känns iaf som att kommer ge henne space att utvecklas.Det i kombination med sunda gränser är en bra metod att uppfostra harmoniska människor

    The force will be with you-always

    SvaraRadera
  2. Vi får hoppas på det, men det är många faktorer inblandade har jag insett. :-)

    Dock hoppas jag att hon ska få visa uttryck för det hon känner är viktigt och att inga vuxna ska begränsa henne i onödan.

    SvaraRadera